Logo Toilet Tapes

Veelgestelde vragen

Wat zijn Toilet Tapes?
Toilet Tapes zijn heerlijk geurende en mooi gedessineerde toiletblokjes. Toilet Tapes zijn voorzien van een hygienische plakstrip en kunnen makkelijk over de rand van het toilet worden bevestigd. Toilet Tapes kunnen dus niet in het toilet vallen. En de tape is voorzien van een speciale coating, waardoor Toilet Tapes bestand zijn tegen urinezuren en schoonmaakmiddelen. Toilet Tapes zijn de trendsetter in je toilet. Allemaal gemaakt in Nederland!

Hoeveel spoelbeurten gaan Toilet Tapes mee?
Het aantal spoelbeurten is afhankelijk van de hoeveelheid spoelwater dat wordt gebruikt. Bij een gemiddelde hoeveelheid water is het aantal spoelbeurten minimaal 100. In een gemiddeld huishouden is dat 1 tot 2 weken.

Passen Toilet Tapes op een randloos toilet?
Toilet Tapes passen op ieder toilet. Een randloos toilet dus ook. Je bevestigt de Toilet Tapes aan de achterkant van het toilet op de plaats waar het water het toilet instroomt. Bij iedere spoelbeurt stroomt het water langs het cupje en zo krijg je schuim en geur in je toiletpot.

Laat de tape sporen na op de rand van het toilet?
De lijmlaag op de Toilet Tapes is speciaal ontwikkeld voor oppervlakten van toiletpotten en laten dus geen strepen of sporen na op de rand van je toilet.

Hoe duurzaam zijn Toilet Tapes?
Toilet Tapes maken minimaal gebruik van plastic. In vergelijking tot reguliere toiletblokjes is dat tot 90% minder plastic. En het plastic dat wordt gebruikt is van recycled materiaal. Datzelfde geldt voor de verpakking welke is gemaakt van FSC gecertificeerd karton. Een keurmerk dat staat voor duurzaam geproduceerd karton. En de ingredienten zijn biologisch afbreekbare zepen. Met Toilet Tapes kies je voor een happy toilet en for a happy environment.

Mogen Toilet Tapes worden gebruikt wanneer je een sceptic tank hebt?
Toilet Tapes blijft haar producten doorontwikkelen, ook voor gebruik in een sceptic tank. Op dit moment kan dit nog niet worden vrijgegeven. Wanneer dit zo is, zal dit zeker op deze website en de social media kanalen worden vermeld.

Waar worden Toilet Tapes geproduceerd?
Toilet Tapes worden gemaakt in onze productievestiging te Nederweert. Alle materialen en ingredienten zijn afkomstig uit Nederland. We kunnen dus met trots zeggen, dat Toilet Tapes een Nederlandse vinding is en in volledig in Nederland wordt geproduceerd.

Wanneer zijn Toilet Tapes in de winkel verkrijgbaar?
Toilet Tapes zijn reeds verkrijgbaar bij Boon’s Markt en MCD supermarkt. Vanaf week 30 (22 juli – 28 juli 2019) zijn Toilet Tapes ook verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister.

Welke geuren zijn verkrijgbaar in de winkel?
Bij Boon’s Markt: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine
Bij MCD supermarkt: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine
Bij Kruidvat: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine en Lovely Lavender

Hoe worden bestellingen verstuurd?
Alle bestellingen tot en met 14 stuks worden in brievenbusdoosjes verpakt en verzonden. Elke zending heeft een Track & Trace code, waardoor je altijd je zending kan volgen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Bestellingen worden in de regel op de dag zelf aangeboden bij Post NL en anders de eerstvolgende werkdag. Via Track & Trace kan je je bestelling volgen. Je bestelling is meestal binnen 1-2 dagen in huis.

Moet ik thuisblijven voor het aannemen van mijn bestelling?
Alle bestellingen tot en met 14 stuks kunnen door de brievenbus. Hiervoor hoef je dus niet per se thuis te blijven. Boven de 14 stuks zal je bestelling als een pakketje worden aangeboden. Hiervoor moet je wel thuis zijn.

Wat te doen bij ongelukken? 

Inslikken
Na het inslikken van het product kan dit soms leiden tot misselijkheid, buikpijn en diarree. 

• Het is niet verstandig om veel water te drinken. 
• De mond kan wel worden gespoeld met een beetje water (water uitspugen). 
• Om schuimvorming in de maag te voorkomen is het voorts raadzaam om de patiënt iets vets (zoals koffiemelk, mayonaise, boter etc..., liever geen olie) in te laten nemen. 
• Verder is het absoluut af te raden om braken op te wekken. 
• Indien klachten aanhouden, raadpleeg een arts en toon het etiket van de verpakking.
 
Oogcontact
Reinig de ogen onmiddellijk en zo lang mogelijk met veel water. Oogleden moeten van de oogbal afgehouden worden om een zorgvuldige reiniging te verkrijgen.

Raadpleeg een arts, wanneer de irritatie niet verdwijnt en toon het etiket van de verpakking.
 
Huidcontact
Bij veelvuldig contact met het product kan roodheid van de huid ontstaan. Het is daarom verstandig om altijd de huid goed af te spoelen met water. Indien de roodheid blijft aanhouden een arts raadplegen en toon het etiket van de verpakking. 
 
Inademing/inhalatie
Als een prikkeling in de keel of mondholte ervaren wordt, dan kan de mond met water gespoeld worden. Mocht de neus geprikkeld zijn, dan kunt u deze uitspoelen met water. Ga naar de frisse lucht. Indien irritatie aanhoudt, raadpleeg een arts en toon het etiket van de verpakking.


Waarom hebben jullie Toilet Tapes ontwikkeld?
Ons team bestaat uit zeer ervaren mensen die hun sporen verdiend hebben in de techniek, consumenten producten en productie. Vanuit de input van consumenten, detailhandelaren, leveranciers viel het ons op dat toiletblokjes erg veel gebruikt worden maar dat op alle producten bijzonder veel op- en aanmerkingen zijn.

Vooral het feit dat alle toiletblokjes bestaan uit een zware plastic kooi met stijve beugel waardoor het blokje nooit precies past in de toiletpot met het risico dat ze erin kunnen vallen en dat steeds erg veel plastic wordt weg gegooid deed ons beseffen dat het tijd was voor een echt baanbrekende innovatie.

Daarom hebben we ons gepatenteerde concept ontwikkeld waarbij we een zeer krachtige en geurende zeepformule integreren met een flexibele tape. Hierdoor zijn alle nadelen van de bestaande toiletblokjes opgeheven. Dus nu heeft u een altijd passend toiletblokje dat permanent een heerlijke geur afgeeft en zorgt voor grondige reiniging. En daarbij hebben we ook gemeend u meteen een ruime keuze aan geuren te moeten bieden. 

 
Hoe bevestig ik een Toilet Tape in de toilet?
Alhoewel het heel simpel is geven we je toch een paar tips &n tricks mee.
We hebben de tape ontwikkeld met gebruikersgemak hoog in het vaandel. Dus je hoeft nooit meer met je handen in de toiletpot te komen. 

Nadat je de tape uit het doosje hebt gehaald en hebt uitgevouwen, pak je de tape aan de bovenzijde vast. Je laat dus de cup naar beneden bungelen. Dan neem je de tape van het schutvel weg door het kleine rondje vast te pakken. Hier kleeft de tape niet!
Haal je de gehele tape los van het schutvel waarbij de cup makkelijk loslaat van de achterzijde. Alleen de tape aan de bovenzijde vast blijven houden en de cup gewoon laten bungelen.
Laat nu de cup in de toiletpot zakken en laat de cup rusten op de binnenzijde van de rand. Nu laat je de cup verder zakken totdat deze net onder de rand valt. Nu de tape verder bevestigen over de rand en de Toilet Tape is klaar voor gebruik.
Om de tape te verwijderen kan je zeer eenvoudig met 1 hand de tape weer vastpakken bij het kleine rondje dat nu aan de buitenzijde van de toiletrand zit en de tape verwijderen. Deponeren in de plastic vuilcontainer.

90% minder plastic & recycled

90% minder plastic & recycled

Nooit meer vieze handen

Nooit meer vieze handen

Care for planet & closet

Care for planet & closet

Ook geschikt voor randloos toilet

Ook geschikt voor randloos toilet

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen en geuren?